Forespørgsel

Få svar på dine

spørgsmål

For at få de bedste resultater, anbefaler vi at afsætte omkring 45-60 minutter, til portræt-fotograferingen ude på lokationen.

Ja, vi fotograferer og laver video til bryllupper i hele Danmark samt udenlands. 
Mindre transport omkostninger kan forekomme alt efter afstand. 

Ja, vi holder altid et fysisk eller online møde med jer op til jeres kommende bryllup. Typisk et indledende møde samt et opfølgningsmøde ca. 4 uger før. Her giver vi sparring samt går dagen igennem sammen med jer, og de ønsker I måtte have for netop jeres unikke bryllup.

I er også altid velkomne til at forespørge et møde med os, hvis I har forudgående spørgsmål til fx ledighed, bookning eller noget helt tredje. Vi står klar til at hjælpe.

Når I booker os, modtager I en aftalebekræftelse med al information. Denne er også jeres garanti og reservation af dagen. For at aftalen er gyldig og I reserverer datoen, skal denne blot accepteres af begge parter over mail eller med e-signatur.

Betalinger sker som følger:

Depositum på 50% ved booking

Resterende beløb: – Ved levering af det færdige produkt

Vi bestræber os på at levere jeres bryllupsvideo og billeder allerede indenfor 2 uger efter jeres store dag. Faktisk modtager vores brudepar ofte materialet endnu hurtigere.

Ja, ved alle vores pakker der indeholder video er det en mulighed at få optaget taler og indslag til jeres fest både i lyd og billede.